18 USC § 2257 / 2257A

DMCA

Sesuai karo Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital taun 1998 (Kantor Hak Cipta AS), pamilik lan operator saka

Boyslove.me bakal nanggepi pratelan pelanggaran hak cipta sing dilaporake menyang agen hak cipta sing ditunjuk Boyslove. Elinga, ing bagean 512 (f) DMCA (17 USC § 512 (f)), sapa wae sing sengaja nyalahake manawa materi utawa kegiyatan sing nglanggar bisa uga duwe tanggung jawab.

Yen sampeyan yakin manawa karya copywriter sampeyan wis disalin kanthi cara nglanggar hak cipta, wenehi informasi ing ngisor iki marang agen hak cipta Boyslove:

A tandha fisik utawa elektronik saka wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge hak eksklusif sing diduga dilanggar;
Identifikasi karya hak cipta sing diklaim dilanggar, utawa, yen ana pirang-pirang pelanggaran hak cipta ing sawijining situs online ditutupi karo siji kabar, dhaptar perwakilan saka karya kasebut;
Identifikasi materi sing diklaim nglanggar utawa dadi subyek kegiatan sing nglanggar lan bakal dicopot utawa akses sing bakal dipateni, lan informasi sing cukup kanggo ngidini Boyslove nemokake bahan kasebut (kayata URL utawa nomer video);
Informasi cukup cekap kanggo ngidini Boyslove ngubungi sampeyan: jeneng, alamat, email, nomer telpon, yen kasedhiya;
Pratelan manawa pihak sing ngeluh duwe kapercayan sing yakin manawa panggunaan materi kanthi cara sing ngeluh ora diidini dening pemilik hak cipta, agen, utawa ukum; lan
Pratelan manawa informasi ing notifikasi kasebut akurat lan, kanthi ukuman sumpah palsu, manawa sampeyan sah tumindak atas jenenge pamilik hak eksklusif sing diduga dilanggar.

18 USC § 2257 / 2257A

18 USC § 2257 / 2257A Pratelan Kepatuhan Syarat sing Nyimpen.
Boyslove.me dudu produsen konten lan konten sing ditemokake ing situs web (Boyslove.me). Gegayutan karo cathetan miturut 18 USC § 2257 kanggo kabeh konten sing ditemokake ing situs iki, mangga panjalukake menyang situs sing konten digawe.

Boyslove.me dudu produsen konten lan konten sing ditemokake ing situs web (Boyslove.me) kaya sing ditegesake dening 18 USC §2257 lan 28 CFR 75 lan mulane dibebasake saka sarat nyimpen rekor.

Boyslove.me minangka situs nuduhake gambar sing ngidini ngunggah, nuduhake lan ndeleng macem-macem jinis konten diwasa lan nalika Boyslove.me nindakake sing paling apik kanthi verifikasi kepatuhan.

Boyslove.me netepi prosedur ing ngisor iki kanggo njamin kepatuhan:

Mbukak kabeh pangguna umur 18 taun kanggo ngunggah gambar.
Nalika ngunggah, pangguna kudu verifikasi konten; njamin dheweke wis umur 18 taun; negesake manawa dheweke nyimpen cathetan model ing konten kasebut lan umure wis luwih saka 18 taun.
Sertifikasi manawa konten sing diunggah duweke pangguna utawa sah diidini kanggo ngunggah, nerbitake, nuduhake konten sing saiki wis kasedhiya.
Kita percaya tenan manawa kabeh model, aktor, aktris, lan wong liya sing digambarake kanthi nyata visual kanthi eksplisit visual ing situs web iki 18 taun utawa luwih lawas nalika digawe. Kita yakin manawa kabeh produser sing kontene ditampilake ing situs iki tundhuk karo 18 USC §2257, ing situs web masing-masing.

Boyslove.me janji bakal nindakake sing paling apik kanggo nemokake lan mungkasi foto utawa / lan video sing kasar.
Kanggo pitulung luwih lengkap, hubungi [email dilindhungi] selaras.

Tampilake Tombol
Singidaken Tombol