Sajarah

Griya ijo Kadhemen

4
bab 7 Februari 19, 2021
bab 6 Januari 4, 2021

Pelukis Wengi

4.9
Bab 44 AKHIR mangsa1 Januari 16, 2021
bab 43 Januari 16, 2021

Sapa Bapakmu?

4.3
bab 9 Januari 14, 2021
bab 8 Januari 14, 2021

Nedha bengi Candlelit sing Mbebayani

4.5
bab 11 Desember 30, 2020
bab 10 Desember 30, 2020

King's Maker

5
bab 3 Desember 23, 2020
bab 2 Desember 23, 2020

Crita Kekaisaran Tearmoon

0
bab 8 Juni 14, 2020
bab 7 Juni 14, 2020

Sky Run

0
bab 2 Juni 14, 2020
bab 1 Juni 14, 2020

Pedhang Angin

5
Bab Prolog Juni 14, 2020
bab 69 Juni 14, 2020
Tampilake Tombol
Singidaken Tombol